Minestrone met pesto
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Breng de bouillon aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en kook ze in 8-10 minuten knapperig gaar. Voeg na 5 minuten ook de bleekselderij, paprika en courgette toe.
- Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Bak de aardappeldobbelsteentjes in 10-15 minuten goudbruin en krokant.
- Schep de soep in 4 kommen. Schep er wat aardappeldobbelsteentjes bij. Maak de soep af met de pesto, een extra scheutje olijfolie, de basilicumblaadjes en peper naar smaak.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 395 kcal
- 26 g vet waarvan 4 g verzadigd
- 31 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 6 g vezels
- 4,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen